SURF // COZY NIGHT.

Ph: Surf session i Torquay med Daniella, Matthew, Sara och Anders. Bra dagar.
 
Onsdag 23:39
 
- Nu har jag sett Hungry Games. Ja, jag vet att jag är efter men jag brukar vara emot sådana filmer. Dock fick Tom mig att se den medan han själv somnade. Sedan kom Toby, Mathew och en tjej (dålig på namn) hem. Chillade lite och nu har alla gått till sina rum. Jag ska snart tvätta mig och lägga mig med.
Hoppas inte jag vaknar när Daniella kommer hem om jag hinner somna.

Kommentarer
Postat av: Anna

alltså åååh rebecka dina bilder från australien gör mig verkligen grön av avund, du ser ut att ha det så himla bra. ville bara säga att jag hoppas att du har det ASBÄST!!!!!!

Svar: sv: åååh tack! Det är helt underbart här och jag kan verkligen inte tänka mig att bo i Halmstad igen. Det hade gjort mig knäpp och jag hade nog känt mig otroligt fängslad och instängd. Saknar er alla tjejer, hoppas du har det bra och krama Hampus från mig. :))
Paparazzibecka

2013-01-25 @ 23:00:00
URL: http://annastohr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0