-

Ph: My weekly streetart update.
 
Lördag 20:20
 
- Mätt och belåten vinkar jag av Daniella från balkongen som drar iväg för att träffa en kompis medan jag sjunger till lite skön musik och fixar mig inför Peoples Market där jag ska hänga med Jonny & co. Sen får vi se vart kvällen tar mig.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Fin street art, var är du någonstans?

Hej gumman!
Förlåt för att jag har varit så frånvarande med kommentarer. Men jag tänker på dig. Hur har du det? Har det löst sig något sedan senast?

Kram på dig

Svar: Hej tjejen, gud vad sent svar! FÖRLÅT, men det är så mycket som händer här runt omkring mig och jag har t.o.m haft bloggpaus p.g.a massa äventyr.Bor i Australien sedan november och jobbar här samt reser och äventyrar som bara den.
Hur har du det?

Det har lagt sig med K, han har flickvän sedan september och vi skriver något mail lite då och då. Bara vänner.
P gjorde jag slut med dagen innan jag flyttade till Australien och det visste vi båda om att det skulle hända.
Han tatuerade in mina läppar på sin arm samma dag jag drog. (fan vad han kommer ångra sig..!) och en av mina bästa vänner i Halmstad gick bakom ryggen på mig i månader då hon träffat mitt ex, P i hemlighet utan att säga något då jag berättat för henne om allt jag och han skrivit och sagt till varandra under tiden jag bott här. Fy fan.
Men jag antar att hon bara gjorde mig en omedveten tjänst så jag kunde öppna ögonen och se att det finns så mycket bättre killar än honom och att vänner ändrar sig och man inte kan lita på den som ligger närmst hjärtat..

KRAM
Paparazzibecka

2013-01-07 @ 10:26:37
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0