SUNDAYS OF HAPPINES.

Ph: a coffee and a book during the live music's playing at Lentil, that's perfection. // I can't get enough of surfing magazine. // a good breakfas at home. // and a amazing breakfast at Lentil, all for free.
 
Söndag 18:05
 
- En barrunda med Daniella och Aref på Brunswick st igår ledde till att jag sov fram tills 11:45. Det var länge sedan något sådant hände.
När vi kom hem hängde det en lapp på dörren till tvättrummet där det stod ''Sexy American sleeping here.''
Och när jag vaknade träffade jag på denna amerikanen i köket. Gud vilken söt kille! Gissade på att han var runt 23 år men han var bara 20, rest nästan överallt i världen, kom från California, hade en tatuering gjord av en buddhistisk munk med en bambu, bott med buddhistiska munkar, hade en näspiercing som jag, rufsigt surfarhår, bohemiska kläder och armband runt handlederna från alla möjliga ställen i världen som han vart i.
 
Det kallar jag för perfektion. En till sak, han sjunger, gillas samma chillmusik som jag och har en sjukt underbar personlighet. Man får så mycket energi, livsglädje och och blir helt sprallig av att hänga med honom.
Jag och Cam (killen so bor på samma våning som oss i huset) ska ta med amerikanen till Donavon Frantenreiters spelning på fredag. Ska blir så sjukt jävla fantastiskt att få se en av mina favorit musiker live och gratis med härliga vänner.
 
Nu ska jag dra till Letil och äta lite Soy Wada, Carrot And Cashew Curry, Dahl, Alloo Chole, Garden Salad (contains Garden), Morrocan Tagine, Sago och Sambal Papadam.
Live music blir det med. Därefter möter jag upp Sofia och Zeenat från Stockholm och drar på DAYDREAMS, en gatufestival/market.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0