WE ARE AT FRONTPAGE OF ELLE.SE // SUNDAY PLANS.- Nämen där är vi igen. Jag, Ingrid och Amanda pryder startsidan på Elle.se för några dagar sedan efter ett nice Marc O'Pole VIP-event men anda creddiga typer. Bättre bilder för ni senare mina vänner.

Igår blev det utgång med killarna och tillbaka i sängen kl 04.
Nu är det sista söndagen jag kommer tillbringa i Stockholm på ett tag då jag flyttar tillbaka till Halmstad nästa söndag.. Ser verkligen inte fram emot det.
Så jag funderar starkt på att dra till Söder och sätta mig på ett mysigt café med mig laptop och skriva lite.

Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

sv;okej!

allt bra med dig? :)btw, glöm inte att vara med i helgens sweetie, krävs bara ett"jag är med" ! :)

http://fotokobran.se/2012/march/helgens-sweetie.html#comment

vinnaren dras imorgon då jag har studiedag! :D

2012-03-11 @ 21:40:56
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Elin

Hejsan :D Hittade denna bilden på mig själv idag och det första jag tänkte på var att jag är så lik dig! Har alltid tyckt det på något vis, men denna bilden var verkligen sjukt lik! Hade jag haft din charmiga glugg och lite rödare hår så skulle det nog vara nära inpå identiskt, tycker du inte?http://www.finest.se/imageGallery/?igid=10206#11

2012-03-11 @ 23:17:33
URL: http://elinmoa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0