LOVE SUSHI.



- Det är plågsamt att kolla på denna bilden nu. För några få veckor sen åt jag detta. Mindre än tre veckor sedan och nu vill jag äta ett helt bort med sushi. Att jag skulle börja älska det så mycket för ca ett år sedan hade jag ingen aning om förut och nu drömmer jag om sushi varje dag.
Som tur har jag den bästa sushistället i stan bara 7min ifrån mig. Får ta och köpa årets första sushi snart känner jag, och det ska vara väldigt snart!


Kommentarer
Postat av: LINDSHE

otroligt gott!!! :D vikkn e din favvo på bilden?



sv: aaa jajamen! skönt att träna ;D

2012-01-04 @ 21:55:06
URL: http://lindshe.blogg.se/
Postat av: Rinki

Jag har faktiskt endast testat Sushi en gång, då kände jag inte att det var en jättehit. Men om man är nybörjare som jag är, har du någon speciell Sushirätt som du rekommenderar?



Sv: Jag kan ju egentligen inte säga så mycket, jag känner ju inte killen. Men jag har haft erfarenheter av killar som är sådär "macho" och liksom inte visar vad de vill, utan bara spelar med en ungefär. Jag får lite den typen av vibben från honom. Hoppas att jag har fel dock, men du är hur som helst värd någon som direkt känner att han vill spendera massor av tid med dig och att han älskar dig och är beredd för att göra vad som helst för dig.



Ge inte upp gumman, jag vet att han finns därute för dig!



Jag känner också det när jag ser sådan reklam, jag har hittat resor för riktigt bra priser nu, men då ska man typ åka i mars och då har jag massor av skola, så jag vet inte om eller hur jag skulle kunna åka ifrån. Vilket gör att det blir jobbigt att försöka boka något i förväg. Och har kollat på resor inför sommaren, men de är ändå rätt dyra.



Kram på dig!

2012-01-04 @ 21:58:26
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Emmababy

Hej, läs i mitt senaste inlägg om hur du kan tjäna mycket pengar på din blogg, även om du inte har många läsare. Använt mig av tjänsten sen jag startade bloggen (i 2år) och det är absolut inget bara ''registrera er här'' :)



utan man tjänar pengar på riktigt, får ut ca 300kr månaden. =)



//kramis

2012-01-04 @ 22:38:37
URL: http://emmababy.se
Postat av: Therese Ahlström

Så grymt gott!

2012-01-04 @ 22:45:14
URL: http://thereseahl.blogg.se/
Postat av: M*

- mums!

2012-01-04 @ 23:03:40
URL: http://ILROMANISTA.SE
Postat av: Sara - Mamma till Nova

Hoppas du fått en bra start på nya året! :)

2012-01-04 @ 23:15:55
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0