MY NEW HAIR // SALONG MONIQUE.

FÖRE
 
- Efter ett besök på salong Monuiqe blev resultatet: Kortare hår, mer dip dye, mörkare hårbotten.
Håret blev liiite kortare än vad ni kan se på Efter-bilderna.
 
Och vad tycker jag om detta? Lika nöjd som alltid. Salong Monique i Halmstad gör ett grymt jobb so vanligt och är riktigt duktiga på sin grej. Som vanligt låter jag Linus piffa upp mitt hår. Han vet vad jag gillar, ger tips och förslag och tillsammans kommer vi fram till bra slutsatser och jag lämnar alltid salongen med ett leende. Det är nästan som att komma ut som en ny person med mer liv i håret.
 
För att boka en tid hos Moniqe eller bara få lite mer info om frisörerna klickar ni in er HÄR.
 
De gör inte bara make overs på huvudet, utan nu har de även renoverat hela salongen. Ljust och fräscht. Spring in och ta en titt. 
Något jag verkligen gillar är att de använder sig av REDKEN produkterna som jag tycker är riktigt bra. Är du sugen på bra produkter till håret så hittar du ett stort sortiment hos Monique.
 
 
 
EFTER
De två nedersta är lånade från Moniques blogg. Klicka på bilderna för att komma till bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0