BACKPACKING - PRAG #1.

 
17 juli, Prag dag 4
 
God morgon världen! Iaag är jag lite bakis... Glömde även skriva igår (16e juli) då vi bytte hostel till ett mer centralt i Berlin.
 
I förgår mådde jag ovanligt bra trots att jag drack lite på hostelet med ett gäng killar. Det var Mario från Finland, Romain och Felix från Frankrike, Will från Cali och några andra.
Vi spelade soccer board game och hängde. Romain och Felix berättade att de också ska till Prag idag som jag och Oliver. Igår besökte vi en finare och mysigare del av Berlin men även mycket grym street art.
 
Vi träffade några killar på ett mysigt café och den ena killen, Björn, tipsade om några av hans favoritställe som vi sedan kollade upp.
Tjejen jag delade rum med drog jag sedan ut med för att dricka lite och hörde några killar snacka svenska framför oss.
Nyfiken som jag är hoppade jag fram och började snacka svenska med de med och det visade sig att en kille var från något ställe utanför Halmstad (där jag bor), den andra hade gått på samma skola som jag, Sturegymnasiet, för några år sedan och har nu ett eget skatemärke i Stockholm och den tredje var min väns sambo som bor bara några gator från mig! Hut sjukt är inte det? Världen är sååå liten.
 
Efter några gratis shots och drinkar, promenad på Berlins regniga gator, häng med locals, hämtade upp de svenska killarna, så var det dags för mig att säga hejdå och gå tillbaka till All-In-Hostel.
 
Idag tog jag tåget till Prag med fransmännen Romain och Felix. Vi väntade på vårat tåg i över två timmar, men tiden går fort när man har roligt!
Efter att ha skedat någon timme på tåget i den konstiga hytterna(?) så var vi äntligen framme runt halv åtta på kvällen.
 
Jag och Oli checkade in på ett hostel som egentligen var en grundskola när det inte var sommar. Youth Hostel Olet i kära Prag.
Det har regnat idag, hostellet ser lite läskigt ut under kvällstid, det finns inga lås på våra gemensamma toaletter, duschar eller till våra rum. Jag är väldigt skeptisk just nu. Hoppas på att Oli håller sig lugn eller att jag får lite egentid.
 
Här ska jag tillbringa två dygn, 2th floor, H1, tramp 4 & 9.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0