BAILEYS COFFEE & BombayBC.



- Klockar är kvart över fem och jag sitter och dricker min första drink. En Baileys Coffee i sällskap med lite god choklad med sprit i och lyssnar på sköna Bombay Bicycle Club.
Idag har jag hunnit sova ut, läsa i solen, fortsätta med mina shorts och ätit en lyxig lunch med b.la. oxfilé. Det går bra nu, haha.

Ikväll är det vårens största krogsöndag och jag ska givetvis ut med några jobbarkompisar och festa till det.
Ska bara gråta till ett avsnitt av O.C. igen.


Kommentarer
Postat av: Rinki

Låter som ett gott kaffe, dessvärre kan jag ju inte spetsa mitt kaffe med Baileys eftersom det innehåller mjölk :/. Du får njuta åt mig ^^.



Skönt att du har kunnat sitta ute i solen och läst, det hade jag jättegärna gjort, men här har det varit lite för kyligt för det. Solen har inte värmt sådär jättemycket och så har det varit lite blåsigt.



Hoppas att du får en superfin kväll gumman <3.



Sv: Jag kan tänka mig att det är jobbigt att släppa K och jag kommer såväl ihåg den där scenen när Ryan måste släppa Marissa, det är hemskt att hon dör. Men jag vet inte hur mycket av O.C du har sett efter det. Men livet går vidare, om jag säger så och även om det inte kommer gå att släppa K på en gång, så betyder det inte att du inte kan vara med P så länge, bara för att få ha någon vid din sida. Som du säger, så känner du ju något för P ändå och kanske kommer du att kunna låta honom komma dig närmre vid senare tillfälle. Men du ska absolut inte rusa in i något som du inte känner dig beredd på, ta din tid coh låt P få ta hand om dig så länge -- du ska må bra, det är det viktigaste!



Sedan får man försöka att inte ta åt sig alltför mycket av serier. Jag har ju One Tree Hill som är "min" serie, som jag verkligen älskar. Gillar hur man har fått följa karaktärerna under så många år, se hur de har utvecklats och ibland har jag känt att jag vill att min pojkvän ska vara så romantisk som en av karaktärerna i serien ^^ låter ju hur dorky som helst, men man kan bli rätt påverkad av serier...



Det jag menar är att Ryan klarar sig, även om det är jobbigt och även om det kommer att ta tid <3 du kommer också att klara det gumman! Jag finns här ifall det är något.



Kram på dig!

2012-04-08 @ 23:24:37
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0