VÅR GULDKANT ÄR TILLBAKA.



- Det fanns ett ställe i Halmstad som fall mig i smaken. Mysigaste cafét och skönaste baren/krogen. Sen blev de endast krog och typ 21+. Därefter sålde killarna favoritstället men nu är cafét tillbaka och jag ska inviga det med två fina vänner. Lite höstmys i detta äckligt gråa väder.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Sara

Fina bilder :)

2011-10-31 @ 23:24:38
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Faa

Jaa det är riktigt jobbigt ibland faktiskt... men uppgifterna är själva inte så jättesvåra, men mycket har man. Vissa kurser är lite lättare än andra.



Jag läser självklart engelska, sen en business kurs som är online, filmstudier, kosmetikkurser som hårklippning, hårstyling och hur man hanterar afrohår och sen har jag dans också. Riktigt roligt är det :D

2011-11-01 @ 00:32:03
URL: http://wuut.blogg.se/
Postat av: Bella

de beror helt på hur det går för mi :) men fortsätter modellkarriären så här så finns det tyvärr ingen tid till det , såå lite så, kram:))

2011-11-01 @ 02:09:18
URL: http://belladavis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0