ANGÅENDE CASTING?



- Tja! Nu har jag kommit hem från Malmö. Castingen gick... ska jag vara ärlig så har jag ingen aning. De från produktionsbolaget hade typ pokerface så det är sjukt svårt att avgöra om det gick bra eller dåligt. Något jag vet är att de var väldigt intresserade av min bakgrund och saker som hände i familjen för något/några år sedan.

Men men, får vänta ca 1-2veckor tills jag får besked och då kan jag förhoppningsvis berätta med om hur det blir om det nu blir något.

Hur som.. Kevin har kommit hit och ska snart käka.
Uppdatering kommer ikväll igen.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: mimi

hoppas det gick bra'!

2011-05-03 @ 17:13:53
URL: http://themimi.se
Postat av: Angelica

Hey! Jag minns att jag kommenterade & läste din blogg mycket för väldigt längesen. Då hade jag www.aangiieeh.blogg.se bloggen. Då hade du en bild när du åkte longboard. Vet inte om du åker längre, men om du gör det så skulle det vara kul att få se mer bilder på det. Jag åker nämligen själv, och älskar att se sånna bilder! :)

2011-05-03 @ 19:24:17
URL: http://munkvall.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hejsan, hur är de med dig idag ?

Fina bilder ! :)

2011-05-03 @ 20:17:57
URL: http://eveliinaab.blogg.se/
Postat av: maisahjuevesano

va vacker du är !

2011-05-08 @ 11:43:44
URL: http://duvetmaisah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0