Välkomna tillbaka alla rutiner.



- Välkommen till verkligheten Rebecka. Nu gäller det att vakna 06:55 och inte lägga sig allt för sent.
Inte somna på lektionerna och inte slarva med frukost och dricka tillräckligt mycket. Försöka hänga med lite mer på lektionerna och plugga för fan. Något jag är sämst på. Jobba ca två gånger i veckan och träna minst en gång i veckan.

På helgerna kan man roa sig igen och jag ser redan fram emot nästa helg.
Nu vill jag att tiden ska gå snabbt fram tills... april kanske? Då man förhoppningsvis kan njuta av våren och annat kul.

Känner ni det samma som mig?

Kommentarer
Postat av: Julia<3

sv. okej ! :)

hur mår du idag?

2011-01-10 @ 18:11:39
URL: http://gommianka.blogg.se/
Postat av: Joel Lindblad

JAa :D har hon sagt de (A) ?

2011-01-10 @ 19:25:35
URL: http://scenbloggen.com/joellindblad/
Postat av: Rinki

Jättesnygg outfit! Jag hoppas verkligen att det fixar sig med dina mål; skola, plugg, jobb och träning! Jag längtar också till våren, lite vårkänslor vore inte helt fel. Hur är det med dig idag?



Sv: Killar kan vara väldigt tröga ibland, de inser oftast för sent att de har gjort ett misstag och det kommer han nog också att inse. Han kanske vill leka runt just nu, tjejer brukar ju generellt mogna tidigare; men han kommer att ångra sig. Jag skulle säga att även om han kom krypande tillbaka till dig så förtjänar han inte en sådan fin tjej som du, men å andra sidan kanske man ska tro på en andra chans...



Men jag blir arg, trots att jag inte vet vem han är! Arg för att han inte förstår, för att han tror att han vill ha roligt just nu; vart kommer man med det egentligen? Ingenvart. Det är bara oseriös, någon gång kommer han också att sukta efter att bli älskad och vad händer då? Jag hoppas verkligen att du får turen att träffa någon annan, någon som verkligen uppskattar dig för den du är och får dig att känna dig underbar, vacker, snygg och älskad!



Kram

2011-01-10 @ 19:32:19
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0