Home from a good day at school.


Photo: Me and my mother from webcam.
- Tja tja... Nu är jag hemma från skolan. Denna skoldagen har varit bra faktiskt. Överlevde alla lektionerna och har skrivit som faaan på samhällslektionen så nu har jag fett ont i handen.

Mamma har en vän här hemma som vanligt så jag stänger in mig på rummet och spränger högtalarna med The Pretty Reckless.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: sigge<3

vsg! skönt :)

Postat av: Rinki

Duktigt att du skrev massor i skolan!

Wow, din mamma är verkligen vacker :) ni är vackra båda två faktiskt. Att spränga högtalarna med The Pretty Reckless låter som något helt i min smak.



Sv: Ja, det är verkligen synd att Topshop inte öppnar något större och breder ut sig lite. Tidigare fanns det ju en gigantisk Topshop butik i Stockholm, nu finns det bara tre små och det är väl mest en av dem som tar inte riktigt bra med grejer. Men de ska öppna någon 'Flagship Store' i Stockholm snart, så jag hoppas att det blir bra.



Ja, det är alltid spännande med sådana typer av diskussioner.



Det är verkligen jättebra och starkt av dig att du försöker hålla dig sysselsatt och bort från de som inte är värda dig! Även om det är jobbigt ibland så måste man distansera sig lite och tänka på vad som är bäst för en själv!



Jag söker jobb just nu så det är ett konstant fixande med att skriva mejl, ringa samtal och sådant. Det är rätt tufft faktiskt, men jag hoppas att någon nappar snart!



Kram på dig!

2011-01-25 @ 18:08:03
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0