Dagens gjort.



- Idag har man varit hos läkaren, får antibiotika.... igen, åkt upp till min gamla granne (bilden), haft gäst här hemma och försökt hitta massa info på internet och en bok till skolan. Men fan det finns ju inget...
Nu är det Halv 8 hos mig och sen försöka lägga mig tidigare än igår.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Jättesnygga läppar, mörkrött passar verkligen dig!



Sv: Jag ska inte ljuga, absolut kan det vara så att en äldre kille kanske blir förvånad eller tycker att det är konstigt att du inte har "gjort det". Men i så fall tycker jag inte att han är värd dig, det är absolut inget fel med att vänta och jag tror - och hoppas - att det finns killar därute som bara tycker att det är beundransvärt. Jag vet i alla fall att det finns killar som tycker att vissa tjejer de har gått på dejt med har verkat strula runt med allt och alla, vilket de inte har gillat.



Vissa killar kan nog till och med bara tycka att det är skönt att tjejen de är med inte har haft sex, då kan hon heller inte jämföra honom med någon och du vet säkert hur ego killar kan vara ;).



Jag är två år äldre än min sambo som jag blev tillsammans med för snart ett år sedan. Han är 20 nu och han var oskuld när jag träffade honom (han var 19 när vi började dejta och fyllde 20 strax därefter) och ja, visserligen är jag en tjej och vi tjejer kanske inte är lika "grymma" som killar, men jag tyckte inte att det var skumt, konstigt eller fel. Jag tyckte om det på något sätt, det känns speciellt att få vara någons första, för man vet att det betyder så mycket extra för den personen. Så jag tror absolut att det finns killar därute som bara skulle tycka om det.



Dessutom, så är det ju personligheten som är viktigast enligt mig och det finns absolut killar därute som håller med mig! Sex är inte allt.

Killar gillar ju att ha övertaget, så att killen som får dig i slutändan (en superbra kille som är värd dig) får ju chansen att "lära upp dig" och får känna sig duktig och speciell! Du är ett kap Rebecka, oroa dig inte!



Usch, att du har blivit sjuk igen! Hoppas att du snart blir bättre och att skoluppgiften löser sig.



Kram på dig!

2011-01-13 @ 21:06:27
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Mimmi

Sv: Hahha, nä det kommer ju absolut inte bli så mycket uppdatering då. Inte så konstigt heller!

Men bilder säger ju mer än ord, så en massa bilder vill jag se.

När börjar utbildningen? Och hur kom det sig att du just valde Kos? :)

Kram

2011-01-13 @ 21:12:32
URL: http://morewishes.blogg.se/
Postat av: Julia

Okej :)

Jag har inte gjort särskilt mkt, jag har typ pratat i telefon otroligt mkt haha, och sen skolan och så!

Allt bra med dig då? :D

2011-01-13 @ 21:39:01
URL: http://chococolate.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0