TRÄNA BORT JULFROSSAN.



- Nej nu får det vara slut på latheten. Julen var full med choklad och dylikt och jag hoppas innerst inne att det inte köps in mer onyttigt i detta hem på ett bra tag, för då kommer jag aldrig lyckas hålla igång.
En stund på gymmet och därefter Zumba.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Sv: Usch, jag beklagar verkligen gumman! Han är dum i huvudet om han håller på sådär och sedan inte ens hör av sig. Han verkar ju mest intresserad av att ha kul...även om det kanske inte är kul att höra det. Men du får försöka tänka på det som att det inte är Du som förlorar något på det; det är han! Han förlorar en superfin tjej!



Här är det bättre, däremot så blev det lite bråk i släkten under juldagenskväll, inte det roligaste. Även om det är bättre nu, eller har lugnat ned sig, så känns det ändå jobbigt på något sätt.



Kram på dig! Hoppas att det hela löser sig, jag håller som sagt tummarna för dig!



<3

2011-12-27 @ 19:59:40
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: maisah

följa varann via bloglovin?

nu är det så att jag redan följer dig men börjar om på nytt nu .



kram

2011-12-28 @ 15:34:56
URL: http://duvetmaisah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0