GOING TO WORK.



- Heeya, med dessa överglada bilder vill jag bara säga att idag är det Sveriges största partynatt och det betyder en massa jobb bakom baren snart.

Idag kommer även några nya jobba med oss i baren som jobbade där innan vilket ska bli kul.
Nej, nu måste jag dra!

Ses på andra sidan baren på Corner.
PEACE.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Härligt att du har en sådan energi! Älskar bilderna, du ser alltid så bra ut.



Sv: Ah! Jag är från Indien nämligen :) vi har väl lite liknande hudfärg, så tänkte bara fråga. Nu när du säger det, kommer jag ihåg att du pratat om dina polska rötter tidigare, du var där och hälsade på din kusin för ett tag sedan väl? Ja, nu är det väl ganska länge sedan, var ett tag sedan vi kommenterade flitigt.



Usch, gud vad jobbig han är som inte talar klarspråk, jag skulle säga att det redan nu är en varning för hur han är...men jag hoppas verkligen, verkligen att han bara varit stressad och inte haft tid att verkligen svara. För han borde verkligen vilja träffa dig till nyår tycker jag och självklart så fortsätter jag att hålla tummarna för dig.



Ha det så bra bakom baren gumman. God jul och god fortsättning.



Puss och Kram!

2011-12-26 @ 11:47:27
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Maria - Passion for heels and fashion

det är helt sick vad fint hår du har! är verkligen avis!

2012-01-06 @ 16:42:49
URL: http://shoemania.se

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0