DANCE MY ASS OFF.



- Jahop, då har man klarat av ännu ett träningspass. Hoppas konditionen blir bättre igen. Men sånt får man ju ta och man skiter i träningen på en månad. Lite besviken på mig själv men har ju varit på resande fot hela tiden och om inte så har det vart skola och jobb.

Idag körde jag Zumba och är helt säker på att jag kommer känna av det imorgon
Men är så mycket piggare nu när jag är igång med träningen igen.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Roligt att du har fått testa på Zumban, jag har faktiskt aldrig gjort det. Är det svårt och så, att hänga med i alla rörelser? Jag måste börja träna igen också, har mest tränat hemma på senaste, har inte haft tid att åka till gym. Du ser riktigt bra ut i alla fall ;)



Sv: Ojdå! Sådant där är superjobbigt, när man inte vet hur man ska tolka saker och ting och sedan vill man inte ringa och fråga heller. Det bästa är väl kanske att hoppas att han hör av sig, eller typ att du åtminstone smsar honom god jul och frågar lite hur han skulle göra till nyår -- förhoppningsvis så svarar han något mindre kryptiskt då! Killar alltså...



Hur ser din dag ut idag?



KRAM

2011-12-21 @ 09:17:47
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0