CYKEL I SÄKERHET = ...?



-Nu är den i säkerhet.
Efter att min cykel blivit stulen två gånger i rad efter vadje nollning (jag bor precis vid Högskolan) så tänkte jag att nu fan ska jag ha kvar min nya.
Not this time again!

Så sprang ner i den mest tattiga outfiten, blött hår, och lagom sliten och trött efter träningen för att rädda min älskade. Och som ni flesta känner till så brukar man ju träffa som flest folk när man vill det som minst, right?
Så först kommer grannarna mitt emot med pizza och därefter när jag springer upp från källaren kommer de nya grannarna och får det först intrycket av mig som säkert vart typ.. Osminkad Becka= ser ut som en 15åring, slitet hår, virrig och stressad tonårsgranne kanske? What ever, det är ju inte så att jag brukar springa sunt i trapphusen och de konstigaste myskläderna och stressa runt...eller?

Hur som, cykeln är i säkerhet så inatt kan jag sova lugnt om jag nu kommer få någon sömn av allt skrik och festande. Ja, men sånt får man ta om man är omringad av Högskolan och studentlägenheter.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: ♥magiclisa♥

- okej :D

2011-08-17 @ 21:18:35
URL: http://magiclisa.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

hur gammal är du?:D

2011-08-17 @ 22:25:07
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Okej va bra! :D

2011-08-17 @ 22:27:25
URL: http://nolongerironic.webblogg.se/
Postat av: angelica; photo&FASHION ♥

gud så roligt! :D hur gammal är du?

2011-08-17 @ 23:31:15
URL: http://onlyangelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0