MINNEN & KÄNSLOR -MED TÅRAR I ÖGONEN.



- En gäng bilder från FB som jag sedan gjort om. Varenda bild betyder så mycket. Så vackra minnen med så underbara människor. Jag är t.o.m gråtfärdig på en av bilderna då det var kvällen alla sa hejdå och åkte hem. Fan vilken jobbig kväll. Försökte verkligen hålla tårarna inne men alla lipade vi och pussade och kramade om varandra. Det känns så obeskrivligt att det är över och att jag inte kommer få uppleva samma sak igen. Vill så gärna göra om det med alla andra. Spola tillbaka och trycka på replay. Även alla stressiga stunder i skolan och på prov. Allt! Det har vart en så sjukt lärorik månad och den har förändrat min som person och även många andra.

Jag kan sitta och kolla på bilderna och få tårar i ögonen hur lätt som helst eftersom det var så underbart. Att äntligen få leva ett tag i en av sina stora drömmar. Shit, jag klarar knappt av att kolla på bilderna nu. Speciellt när det kom en depplåt här på datorn...

Men nu måste jag tycka upp mig.
PEACE & LOVE.

Kommentarer
Postat av: EMMAS!

allt bra?:D

2011-08-09 @ 20:21:18
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså vadå da? :O

2011-08-09 @ 20:22:08
URL: http://emsinthebox.com
Postat av: ♥magiclisa♥

- hihi :D

2011-08-09 @ 21:19:13
URL: http://magiclisa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Varse! Hur är det med dig då? :)

2011-08-09 @ 21:46:37
URL: http://hannaolssonstyle.blogg.se/
Postat av: Malin Therese

Blir trist selv når jeg leser det du har skrevet. Savner alle sammen så mye!Hele oppholdet var helt fantastisk :) virkelig deperimerende å komme hjem, ble plutselig så ensom.

:)

2011-08-09 @ 22:44:25
Postat av: Linda

Var gärna med i mina två tävlingar jag har i bloggen med fina priser:D

2011-08-10 @ 10:20:10
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0