AWESOME NIGHT.



- Tja bloggen. Igår var det en toppen kväll! Först grillning med Burre, Malibu, Mallew, Alex, Marcus, Annie och några andra och därefter gick vi en snabbis till ett annat grillgäng.

Sedan var det av till stan och tillbringade mestadels av kvällen på The Cornen där vi dansade så att knäna gjorde ont. Träffade en massa fina vänner och galna fyllon.

Jag träffade även på Halmstads bästa bartender (av det jag sett) som showade och första jag tänkte var att jag kommer bli minst lika grym om inte grymmare än honom efter sommarens bartenderutbildning. AWESOME!

Utanför Corner kom det en galning (Adam S) och hoppade på mig och skrek ''Halmstads kändis, Papapaparazzzibeckaaa!'', hahah sjukt jävel.

Och förtfarande kör jag mitt race, 100% nykterist och ändå så hade jag fett kul. Vilket betyder att man inte behöver alkohol för att ha en bra festkväll.

PEACE.

Kommentarer
Postat av: patricia

skönt! :D

2011-04-24 @ 15:17:34
URL: http://lifeaspatricia.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Fin blogg :)

Vad gör du? :)

2011-04-24 @ 15:19:42
URL: http://lifeashille.blogg.se/
Postat av: Maryan

HAHAHAH Adam, jävla idiot x)

2011-04-27 @ 12:18:01
URL: http://marrz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0