Telefonsamtalet= Bra start på dagen.

 

- Goood morgon. Idag vaknade jag av att mobilen ringde och ringde och ringde. Tillslut tänkte jag stänga av den, men tur var det att jag inte gjorde det eftersom det var självaste EBS Bartenderskolan på TV3:s lärare Johannes röst jag fick höra när jag svarade.

Då flög jag upp och blev så sjukt pigg. Aldrig blivit så pigg på bara några sekunder. Det är såhär man ska vakna i fortsättningen.
Världens trevligaste och pratgladaste kille på länge. Nu har även han peppat och övertygat mig om vilken bartenderskola jag ska välja, EBS såklart. Hoppas tomten tycker att jag är värd att slippa Halmstad i en månad.

Berättade att jag snackat med Bartenderskolans vinnare Mate tidigare och då passade Johannes på att ge mig lite hemlig extra-info. Hehehee..  ;)

Dagen hade nog inte kunnat börja bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan käka brunch. Ska prova på en nu grej.

PEACE!


Kommentarer
Postat av: liindblaads

ahh där ser man :P

jag bor hos henne med :P så jag får stå ut med henne varje dag ahaha



hmm nej första gången använde jag dentaworks , och det e det jag har använt på bilden , men nu kör jag simple smile

2010-12-21 @ 14:28:52
URL: http://liindblaads.se
Postat av: alexandra '

Det skulle vara jättegulligt ifall du skulle kunna gå in och rösta på CHILI på sidan nedan, man vinner ett presentkort på ett halvårs förbrukning mat vilket skulle vara superbra att vinna! :D Tack på förhand! Kram!



http://edgeman.blogg.se/2010/december/vi-ar-med-och-tavlar.html

2010-12-21 @ 17:10:34
URL: http://aea.blogg.se/
Postat av: GUEVACCI

pluggade igår, dudå? :) vad hittar du på idag då? ^^

2010-12-21 @ 17:38:42
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Isabella Luther

Vad kul!

2010-12-21 @ 21:17:44
URL: http://isulu.blogg.se/
Postat av: Rinki

Wow, det låter ju supercoolt! Hoppas att tomten är på din sida då!



Sv: Ja, det är grymt jobbigt när vännerna åker iväg i månader, man blir jätteavis. Min brorsa stack iväg till Frankrike i söndags på obestämd tid, så ja...I know what you mean.



Jag brukade också vara brunast i klassen, men jag vet ju hur mycket brunare jag blir på sommaren, så det kändes inte helt okej ändå. Jag ville alltid vara brunare och känna mig riktigt fräsch och nysolad då skolan började efter jullovet.



Kram

2010-12-21 @ 22:21:14
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0