Bye bye my friend

Igår åkte min bästa vän Daniella til Turkiet och stannar där i en hel vecka. Hon kommer bli så galet bru och ha det så roligt med sin freaking galnaste halvbror och de andra i familjen.
Sola och bada, drinkar som rullar in och shopping, kan det bli bättre? Nja, några vänner på plats skulle ju inte vara fel att ha med på turkkällarna. Men men, hon kommer ju hem på söndag igen.

Ligger här i sängen och kollar igenom massa fina bilder på oss. Saknar redan att berätta masa saker för henne. En halvtimme efter att hon hoppat på flyget kom jag på en hel del jag ville berätta och dela med mig till henne.
Fantiserar även om vår kommande resa. Jag och Daniella har ju bestämt oss för att spara, jobba, spara, jobba, och spara igen för i tvåan ska vi ta en sista minuten resa och flyga till något härligt turistland med massa sol, bad och party! Ser det redan framför mig vad härligt det kulle vara. (:

Men men, nu är det söndag och det betyder sega hela dagen inkl. kvällen. Blir nog att åka till huset i Rotorp och kolla på film med några fina vänner på min hemmabio.  (;


I LOVE AND MISS YOU MY BEST FRIEND! <3

Kram/ Rebecka <3

Kommentarer
Postat av: Missbumblebee

Hej!



Jag håller på med en undersökning i min blogg. Den går ut på att ta reda på vilken musiksmak som är vanligast och ovanligast. Kika gärna in och säg vilken musikstil du har, du får gärna nämna favoritartist/låt och genre.



Ha en fin söndag// Missbumblebee

2009-09-06 @ 13:38:29
URL: http://http://missbumblebee.blogg.se
Postat av: malin fröderberg franzén.

tack så mycket :) din var också väldigt fin, vad hittar du på?

2009-09-06 @ 13:38:59
URL: http://malinfroderberg.blogg.se/
Postat av: RONJA

sv: tack! :) lägg gärna till på bloglovin ;) allt bra?

2009-09-06 @ 13:47:42
URL: http://septembre.blogg.se/
Postat av: Fanny

fin blogg du =)

vad händer idag?

2009-09-06 @ 14:08:02
URL: http://beckbergs.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vilken fin blogg du har ! :)

Allt bra ? :)

2009-09-06 @ 14:09:23
URL: http://hannasfoto.webblogg.se/
Postat av: DANIELLA

aaah. langtar tıll att fa traffa dıg och ha vart sondagsmys! kıllarna har e galet snygga sa kommer hela tıden med. saknar dıg. och saknar alla andra med.. love u dın fına bıtch... GR

2009-09-06 @ 14:54:41
Postat av: lattemorsa

Du är het! : )

2009-09-06 @ 14:57:12
URL: http://lattemorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0