M e l e r a d .


Pic: Elin Klings blogg

Nu har den flyttat in till mig. Efter ständiga spring till H&M på jakt efter den så hängde äntligen min melerade oversize tröja á la Kling. Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmast och sedan sova. Håller er uppdaterade i morgon.

/R <3

Kommentarer
Postat av: ida

Åååh, riktigt snygg, älskar oversize!

Fint hår hade du också, me likey

2009-12-02 @ 22:35:37
URL: http://nigels.blogg.se/
Postat av: Frederika

sv; hehe ye, idag mådde jag mycket bättre förutom att jag hade lite ont i armen :( DHW är underbart!



åh, älskar den t-shirten såg den på en annan tjejs blogg! den ska jag spana efter imorn, trodde verkligen inte den skulle komma in i tråkiga halmstad. tack för tipset becka :D

2009-12-02 @ 23:03:02
URL: http://totally.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack! Jag fotograferar med inställningen M (manuellt läge) så jag ställer själv in både bländartal och slutartid på kameran. Mitt första objektiv efter kitet (det som föjer med) var Canon EF 50/1,8. Ett väldigt prisvärt och ljusstarkt objektiv som kan användas till det mesta! Vad du ska välja för objektiv beror ju på vad du har för krav på det och vad för typ av bilder du vill fota:)

2009-12-03 @ 13:32:40
URL: http://santapola.blogg.se/
Postat av: Hugo S.

Hej, Hugo här. Läs inlägget i min blogg om Carolines livskamp, och insamlingen som pågår. Snälla, hjälp mig att sprida budskapet vidare och skänk de pengar som kan skänkas. Vi ber alla för att Caroline får återvända till livet. Många kramar och god jul önskar Hugo.

2009-12-03 @ 13:59:55
URL: http://stjartpet.blogg.se/
Postat av: Hugo S.

SV: Just nu är jag ganska nere angående allt med Carro, men det rullar ju på i övrigt!

2009-12-03 @ 14:12:49
URL: http://stjartpet.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: okej! Jag går media i första året nu så är inte så jätte duktig. Men jag vill unna fotografera allt möjligt. Vad fotograferar man mest med det objektivet du nämnde? Och vilken använder du mest och till vad? Är det objektivet dyrt?

Ha de ((((:

Objektivet jag nämnde har en fast brännvidd (50mm), så om det är ett krav att det ska gå att zooma med det kanske du ska titta på något normalzoom-objektiv. Nu har jag ett annatobjektiv som fick ersätta det förra (Canon EF 50/1,4 USM) och det använder jag främst till porträttfoto, men även natur osv. Canon EF 50/1,8 II är det billigaste och enligt mig mest prisvärda objektiv du kan köpa när du fotar med en Canon, så det rekommenderar jag verkligen! Här kan du läsa mer om det: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=232095

2009-12-03 @ 14:27:18
URL: http://santapola.blogg.se/
Postat av: elina

skitgullig blogg!

ta hand om dig tjejen, kram.

2009-12-03 @ 17:57:59
URL: http://elinawikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Din IP-adress sparas. Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.

Om du kommenterar anonymt och vill ha svar på en fråga eller få upp kommentaren i ett inlägg där jag diskuterar om det måste du ange e-mail adress.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0